Menu

Faciliteiten

Landschapscamping biedt de rustzoekende kampeerder uitstekende faciliteiten, die gericht zijn op luxe en comfort. 

Sanitairgebouwen

Sanitairgebouwen

Er zijn twee moderne toiletgebouwen op het terrein, die met zorg schoon gehouden worden en van alle gemakken zijn voorzien. 

Privé sanitair

Privé sanitair

Voor extra luxe en comfort bestaat de mogelijkheid een van de 27 stuks privé sanitair met eigen douche, toilet en wastafel te huren. 

Receptie

Receptie

't Schuurtie'  is de huiskamer van de camping en tevens in gebruik als receptie. U kunt er tv kijken, boeken lenen of een spelletje spelen.

Vijver, pluktuin & boomgaard

Vijver, pluktuin & boomgaard

Via de camping loopt u zo in de tuin, met vijver, fraaie bloemenborders en pluktuin met bessenstruiken en oude fruitrassen. Achter de boomgaard zijn wilde bloemen ingezaaid. U mag de bessen en wilde bloemen plukken voor eigen gebruik.  

Sauna & fitness

Sauna & fitness

In de saunaruimte kunt u heerlijk relaxen.  

Overige voorzieningen

Overige voorzieningen

Op de gehele camping beschikken wij over een goede Wifi verbinding, er is een kleine speeltuin, een jeu de boules baan en een werkplaats voor kleine klusjes.

Wifi

WiFi

Op de gehele camping beschikken wij over een goede Wifi verbinding.  Hier kunt u gratis gebruik van maken. Zo kunt u tijdens uw vakantie op de hoogte blijven van het laatste nieuws, contact houden met familie en vrienden en de mooiste fiets- of wandelroutes in de buurt opzoeken.