Menu

Omgeving

Ontdek Drenthe met de ontelbare fiets - en wandelpaden door of langs eeuwenoude dorpen en steden. Op de Hondsrug vindt u beschermde natuurgebieden, zoals Unesco Global Geopark De Hondsrug en het Nationaal Park Drentsche Aa. U vindt hier oerbossen, heidevelden, zandverstuivingen en een uitgestrekt beekdallandschap. Rijk aan natuur en aan cultuurhistorisch erfgoed, van hunebedden tot historische boerderijen. 

De natuur in

Wijdse vergezichten, kronkelende rivieren, schitterende zandverstuivingen, uitgestrekte heidevelden. Ontdek de natuur in de omgeving!

Fietsen

 Kilometerslange fiets- en wandelpaden direct vanaf de camping. Heerlijk ontspannen door het afwisselende landschap en mooie natuur. Geniet met volle teugen van al het moois om u heen.

Wandelen en geocaching

Ga lekker struinen in de natuur of volg een bewegwijzerde wandelroute. Neem een picknickmand mee en strijjk neer op een heerlijk plekje in het bos of zoek naar de vele caches die verstopt liggen. Leuk voor alle leeftijden!

Culturele uitstapjes

Interessante musea, antieke spulletjes, een kijkje in de geschiedenis en natuurlijk de imposante hunebedden. Er is genoeg te doen!

Dorpjes in de buurt

Van kleine gemoedelijke brink- en esdorpen tot de grotere steden. Allemaal op niet meer dan ongeveer 30 minuten rijafstand.

Even ontspannen

Wanneer u tot rust wilt komen kunt een balletje slaan op de golfbaan of een dagje aan het meer doorbrengen...

Restaurants in de buurt

Voor als u een avondje uit eten wilt, hebben wij  leuke restaurants in de buurt geselecteerd. Of u nu wilt afhalen, lunchen, een snelle hap of  uitgebreid wilt dineren. Gasselte en omgeving biedt en aantal leuke restaurants!

Er op uit met de (klein)kinderen

De natuur in Drenthe vormt de allerstoerste speeltuin van Nederland: in bomen klimmen, hutten bouwen, met takken sjouwen! Kom zwemmen, spelen in een van de pretparken, mountainbiken, kanoën, in de Drentse natuur hoef je je nooit te vervelen!