Menu

Restaurants in de buurt

Voor als u een avondje uit eten wilt, hebben wij leuke restaurants in de buurt van onze camping in Drenthe geselecteerd. In het dorp vindt u knusse restaurantjes waar we een heerlijke dagschotel kunt eten, maar ook uitgebreid kunt dineren.  

Omgeving overzicht

Restaurant 't Maotie

Zin in pannenkoeken of een diner? Restaurant 't Maotie maakt het graag voor u klaar en ontvangt in hun sfeervolle en huiselijke inrichting

Pizzeria Da Peppino

Pizzeria Da Peppino is een Italiaans specialiteiten restaurant in het hart van Gasselte. De heerlijke Italiaanse keuken tezamen wordt gecombineerd met een sfeervolle ambiance. Laat u verwelkomen door de vriendelijke gastheren/gastvrouwen. Daarna kunt u zich smakelijk laten verrassen door de passievolle chef's. 

 

Brasserie Flair

Brasserie Flair is een dynamische ontmoetingsplek voor iedereen! De brasserie bezorgt u met haar unieke omgeving en uitstraling een heerlijke middag of avondvullende ervaring.

Brasserie Flair is een belevenis! U kunt bij ons proeven, ontdekken en borrelen aan de grote stamtafels, met een uitgebreide borrelkaart en een heerlijke lunchkaart. Geniet van het fenomeen “shared dining”, of probeer een exclusief gerecht van ons à la carte menu Wij hebben heerlijke kwaliteitshuiswijnen, en Hertog Jan op de tap, maar ook voor liefhebbers een selectie van exclusieve wijnen en met zorg uitgezochte speciaalbieren, welke uitstekend te combineren zijn met onze spijzen.

't Nije Hemelriek

Wilt u terwijl u geniet van een hapje eten, ook genieten van een mooi uitzicht over het water? Kom dan naar Restaurant 't Nije Hemelriek.

Gasterie De Wiemel

Restaurant De Wiemel in Gasselte biedt tal van mogelijkheden voor feesten en partijen, maar ook om 's een keer 'gewoon' gezellig uit eten te gaan. Laat u inspireren door de kaart, uitgebreide menu's en arrangementen.

Eetcafé Alinghoek

Eetcafé Alinghoek is een sfeervol restaurant in Drouwen waar u terecht kunt voor smakelijke lunches en diners. Ook kunt u snacks afhalen. 

Brasserie de Semslanden

De ideale plek voor een lekker kopje koffie met appelgebak. Dankzij de locatie bij de golfbaan goed te combineren met een bezoek aan de golfbaan.

Café 't Lutkenend

Een gezellig bruin café met een overdekt terras met vuurtafels. We hebben Hertog Jan van de tap, speciaal biertjes, lekkere wijn, borrelplanken, saté en een wisselende daghap. 

Wij draaien muziek uit de 70-er en 80-er jaren en zijn elke zaterdag open van 16.00 - 23.30 uur. 

Graag tot ziens in het leukste café van Gasselte!