Menu

Er op uit met de (klein)kinderen

Attractiepark Drouwenerzand

In het Drouwenerzand Attractiepark mag je onbeperkt gebruik maken van alle speeltoestellen, attracties en kun je genieten van vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade én softijs! Dit zit allemaal en altijd bij de entreeprijs inbegrepen. 

Buitencentrum het Boomkroonpad

Rondom Buitencentrum Het Boomkroonpad is heel veel te beleven! Een spannende tocht door de worteltunnel. Als een eekhoorn door de toppen van de bomen. Spelen op De Bosweide of in Het Lorkenspeelbos, waar niets hoeft en veel mag. Hutten bouwen bijvoorbeeld of broodjes bakken. Samen op speurtocht door het woud of wandel langs de mooiste plekjes van de boswachterij.  

Klimpark Joytime Grolloo

Met één entree kaartje heb je toegang tot meer dan 20 activiteiten in het Outdoor Belevingspark. Natuurlijk kun je ook heerlijk komen klimmen op de parcoursen in het Klimpark door de mooie bossen van Grolloo. Met maar liefst 6 parcoursen ben je wel even zoet.   

Dx Adventure Park Gasselte

DX Adventurepark is het grootste open waterpark van Nederland in Gasselte, aan de oever van recreatieplas 't Gasselterveld. Leer jumpen op hoog niveau op de 6 spectaculaire schansen, tot 11 meter hoog. In 120 minuten leer jij van een instructeur de beginselen van het schansspringen. Trotseer de obstakels van het aquapark en laat je lanceren van de blob. Uitgespetterd? Maak de vetste tricks op op de trampolines met Bigairbag of drink een smoothie op het terras met waanzinnig uitzicht op het aquapark en de schansen. DX Adventurepark is de plek voor iedereen die fun, sport en spanning wil combineren! 

Kabouterland Exloo

Een bezoek aan Kabouterland betekent een leuk dagje uit vol met kabouters, trollen en volop speelgelegenheid in de binnen- en buitenspeeltuinen. Buiten kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen met tal van echte dieren. In de onderaardse gangen van het reusachtige konijnenhol kun je als je heel stil bent het leven van de Kabouters en hun vriendjes, de dieren, bespieden. Achter iedere bocht ontdek je weer een nieuw sprookjesachtig tafereel. Ook is er het kasteel met zijn geheimzinnige gangen en trappetjes.