Menu

Camperlocatie van het jaar 2022, cat. campings

Geplaatst: 05-03-2022

Nederlandse Camperlocaties van het jaar 2022 bekend!

Soesterberg – Camperaars kiezen Camperplaats ’t Rooth in Limburg en SVR Landschapscamping Sparrenhof in Drenthe tot Camperlocatie van het jaar 2022. De locaties scoren met een gemiddelde beoordeling van een 4,96 en een 5 (uit 5) het hoogst op Campercontact.

SVR Landschapscamping Sparrenhof

SVR Landschapscamping de Sparrenhof is door bezoekers beoordeeld met een maximale score van 5 sterren. De camping biedt royale en groene camperplekken aan en is voor vele bezoekers de ideale uitvalsbasis om te wandelen of fietsen in de omgeving. Eigenaren Carlo en Claudia zijn erg dankbaar en blij met de onderscheiding. ‘Dat we gewonnen hebben betekent voor ons een extra bevestiging dat onze gasten hebben genoten van hun verblijf en dat is voor ons heel belangrijk. We willen onze gasten dan ook bedanken dat ze hun ervaringen hebben gedeeld via Campercontact.’  Ook de toekomst zien ze met veel plezier tegemoet: ‘In coronatijd hebben veel mensen kunnen ervaren hoe mooi ons eigen land en hoe mooi Drenthe is. We merken dat er veel vraag is naar plaatsen. We hebben zin om het seizoen te starten en hopen weer veel gasten te mogen ontvangen.’

SVR Landschapscamping Sparrenhof - Camping van het jaar 2022

SVR Landschapscamping Sparrenhof

SVR Landschapscamping Sparrenhof (2) - Camping van het jaar 2022

Over deze prijs

Campercontact reikt de prijs Camperlocatie van het jaar uit om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er in Nederland ruim 2.400 overnachtingslocaties die camperaars kunnen vinden via de app en op de website van Campercontact. Om kans te maken op deze prijs, dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de uitreiking (2021) minimaal twaalf beoordelingen te hebben gehad op het platform. De locatie met de hoogste gemiddelde beoordeling wint de prijs en mag een jaar lang de titel Camperlocatie van het jaar dragen.Dit jaar wordt er voor het eerst een winnende locatie benoemd in de categorie camperplaatsen en een winnaar in de categorie campings. De mate van impact van corona op een land, gebied of camperlocatie is niet meegenomen bij het selecteren van de winnende overnachtingslocaties. 

 

 

Nieuws overzicht